вівторок, 15 жовтня 2019 р.

Виїзне засідання школи новаторства


10-11 жовтня за організації Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського відбулася творча поїздка у рамках Міжрегіональної школи новаторства до Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені. М.Остоградського. 
Учасники школи новаторства взяли участь у Всеукраїнському круглому столі з проблеми "Розвиток інноваційного потенціалу педагогічних працівників та його реалізація в проєктній діяльності" та трьох лркаціях з обміну теоретичними здобутками та досвідом управлінської діяльності. У ході роботи відбулися виїзні локації до комунального закладу "Розсошенська гімназія" Щербанівської сільської ради та Полтавського обласного наукового ліцею-інтернату ім. А Макаренка. Цікавий обмін досвіду, нові знайомства, подальша співпраця....

Мета наукової зустрічі: акцентувати увагу державних діячів і науковців на сучасних проблемах і перспективах розвитку управлінської діяльності у закладах та установах освіти в умовах реформування відповідно до завдань євроінтеграції України.
Після пленарного засідання відбувся обмін теоретичними здобутками та досвідом управлінської діяльності у таких локаціях:
Локація 1 «Розвиток інноваційного потенціалу та новаторства керівних, науково-педагогічних і педагогічних працівників до роботи в умовах конкурентного освітнього середовища»(длянауково-педагогічних працівників структурних підрозділів післядипломної освіти (кафедр, відділів).


Локація 2. «Проєктна діяльність закладів загальної середньої освіти в умовах децентралізації управління освітою»(для керівників закладів загальної середньої освіти).



Немає коментарів:

Дописати коментар